Mp520 szalagkábel
Laptopon Számítógép Kapcsolat Információkat
informatique

Mp520 szalagkábel

informatique
  • hungom
  •  » Mp520 szalagkábel
Kurmai László

Mp520 szalagkábel

Üdvözletem!

Nekem egy Canon Mp520 lcd kijelzőjéhez lenne szükségem a következő szalagkábelre:

AWM E41447-SHC 2896 VW-1

Kapható-e Önöknél és ha igen milyen áron?

Köszönettel:

Kurmai László

information

Administrateur

Re: Mp520 szalagkábel

Helló

Nekünk nem kell a terméket.

köszönöm

ffcable

Van megfelelo ffc kabelom, teljesen uj, jo minosegu. Egyedul csak abban kulonbozik az eredetitol, hogy hossza nem 140mm, hanem 200mm (tehát 6 cm-rel hoszabb). A hosszkulonbseg nem problema, mert a hosszab kabel is nyugodtan elfer. En is igy javitottam  meg a Canon MP520 Pixma nyomtatomat. A hiba az volt, hogy a display mozgasa miat az eredeti ffc kabel erei elszakadtak es a display felallitva kep nelkul volt. A kabel kicserelese utan a nyomtatom rendben van. Az ffc kabel ara 4 EUR + postakoltseg Szlovakiabol. Udvozlettel. hftouch@gmail.com

Guest-21

Sajat jo tapasztalat alapjan:
Szlovakiai cimre 1 darab szalagkabel elofizetessel =5,5EUR postadijjal egyutt, utanvetellel Szlovakiai cimre 1 darab szalagkabel =6,5EUR postadijjal egyutt. Erdeklodni lehet a hftouch@gmail.com cimen, magyarul is. Canon Mp520 lcd kijelzohoz valo szalagkabelrol van szo (ffc, flexible flat cable). Az elkuldott szalagkabel teljesen azonos az AWM E41447-SHC 2896 VW-1 tipussal, csak egy kicsit hosszabb. A szalagkabel tokeletesen megfelel es a kijelzom azota hibatlanul mukodik.

Török Zoltán

Hello!

Nekem is egy ilyen szalagkábelre lenne szükségem MP520 kijelzőhiba javításához.
Kaphatnék egy elérhetőséget, ahonnan ez megrendelhető?

Köszönettel:
T.Zoltán

•  » hungom
  •  » Mp520 szalagkábel

Gyorsüzenő

forum Válasz küldése forum

Fórum lábléc