Billentyűzet - fujitsu lifebook a514

2005-ben alapított
Laptopon Számítógép Kapcsolat Információkat

fujitsu lifebook a514

  RSS for computer part Katalógus » Laptopon » Billentyűzet » Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   

30,325 Ft

Termék raktáron. 6 hónap garancia
fujitsu lifebook a514Leírás :

fujitsu lifebook a514

QWERTY US

#1 cla-a514

Kategória : Billentyűzet

Tünetei a hibás billentyűzet FUJITSU LIFEBOOK A514.

A billentyűzet hibás lehet, ha néhány gomb nem működik az általános, amikor annak köszönhető, hogy a kiömlött folyadék, ezek a gombok meglehetősen közel (AZES példa). Ezen túlmenően, ha a folyékony folyamatok, az általában csak egy része az FUJITSU LIFEBOOK A514 billentyűzet nem működik többé.

Legyen óvatos, ha az összes billentyűzet nem működik, lehet, hogy csak a összekapcsolást kificamodott, vagy ha FUJITSU LIFEBOOK A514 alaplap van egy probléma.

Ha a kulcs tapadnak vagy elsüllyed gonosz előtt látszó inkább vesz egy gombot, hogy távolítsa el a mechanizmust, és megérteni, hogy mi a baj (do óvatosan).

Billentyűzet választás.

Billentyűzet FUJITSU LIFEBOOK A514 hivatkozásokat tartalmaz vissza, hogy bölcs dolog, hogy ellenőrizze, hogy ezek a hivatkozások hasonló meg annak ellenére, hogy a számítógépes modellt FUJITSU lehet különböző márkájú kompatibilis billentyűzet. Azt is ellenőrizze, színe és nyelvi hivatkozásként az azonos ez nem jelenti a nyelvét.

Módosítása billentyűzet

A legtöbb esetben egy vagy két csavar tartja a billentyűzetet FUJITSU LIFEBOOK A514 vissza a számítógép FUJITSU, mindenkor nyírni a billentyűzet felett, közel a szalag (műanyag burkolat), vagy van a bekapcsoló gomb, akkor csak meg kell nyomógombok lapos csavarhúzóval, hogy képes legyen elvégezni kap (do óvatosan) Egy másik esetben el kell távolítani a zenekar bekapcsoló gombot, mert ahelyett, klipek, csavarok te.

Akkor csak meg kell ujjunkkal vegyük le egy csavarhúzóval a billentyűzet csatlakozóját. Figyelem, ne húzza ki a dugót függőlegesen! Ön károsíthatja a csatlakozót az alaplapon és összekapcsolási FUJITSU nem teszed meg újra.

Mielőtt összeszerelés FUJITSU LIFEBOOK A514 tesztelje a számítógépet a billentyűzettel jött ki, nem lenne szerencsés, ha minden nyomát a konfliktus.

Tippek használata

Kerülni kell minden áron, hogy a kapacitások folyadékok mellett a billentyűzet, vagy akár enni át a számítógép FUJITSU LIFEBOOK A514, az is bölcs dolog, hogy mossa meg a kezét, ha használja a billentyűzetet a legtöbb piszkos és bakteriológiai számítógépet. Ugyanaz a betegség esetén ne érintse meg, ha a család megy vissza a használatához vagy a legjobb, ha még kesztyűt (különösen tartósítására kisgyermekek egy kicsit törékeny).

Az is szükséges, hogy a macskák nem merülnek fel a fenti a szőrszálak létrehozásában mechanizmusokat. Végül tudjuk, hogy a gyerekek szeretik eltávolítani a kulcs, de ne azt, hogy az ilyen erőszak törnek a mechanizmus a nyomás a laptop FUJITSU

 fujitsu lifebook a514


Új termék.
Lista a kompatibilis referenciák

a5i4 a5l4 as14 0werty owerty cia-a5i4 cia-a5l4 cia-a514 cla-a5i4 cla-a5l4 c1a-a5i4 c1a-a5l4 c1a-a514 cla-as14
  Gyorskeresés


  Vélemény

Stanley (6.02.2015) :

Eddig egyszer rendeltem tőlük, jó áron adták a terméket és időben ki is szállították.

Kornél (15.09.2015)

Az ügyfélszolgálatosok nagyon jó fejek és minden rendben megérkezett.

Attila (11.01.2015)

Köszönöm a gyors kiszolgálást!:-).

 
6 hónap garancia


Szállítási határidő: 3 nap
  Bevásárlókosár  
0 cikk