-

2005-ben alapított
Laptopon Számítógép Kapcsolat Információkat

  RSS for computer part Katalógus » Garancia Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   
Garancia Garancia


Az értékesítés feltételeit (automatikus fordítás google)

Ezek a feltételek az értékesítési kötik a cég Brakstar. fővárosa 1800 € központja 2 rue de Coulon - Graçay 18.310 (Franciaország), regisztrált a Kereskedelmi és Cégjegyzék szám alatt Bourges 485 013 809 RCS Bourges, valamint bármely természetes vagy jogi személy számára, hogy a vásárlás a honlapon keresztül az LLC BRAKSTAR. Ezek az értékesítési feltételek meghatározzák a szerződéses kapcsolat a vevő és Brakstar és feltételek vonatkoznak minden vásárlások a kereskedő oldalon Brakstar hogy a vevő szakmai vagy fogyasztói.
Megszerzése egy termék vagy szolgáltatás ezen az oldalon keresztül azt jelenti, elfogadja a vevő ezeket a feltételeket.
Ezek a feltételek megelőz bármely más általános vagy speciális feltételek által kifejezetten nem jóváhagyott Brakstar
Brakstar fenntartja magának a jogot, hogy a feltételek bármikor. Ebben az esetben, a körülmények azok lesznek érvényben napján a rendezés a vásárló.

Jellemzői az áruk és szolgáltatások

A kínált termékek és szolgáltatások azok a katalógusban az oldalon közzé Brakstar
Ezek a termékek és szolgáltatásokat kínálnak a készlet erejéig.
Brakstar egy számítógépes újrahasznosító cég, ez azt jelenti, hogy a termékeket használják, amelyek már használják (tesztelt és garantált 6 hónap).
Minden termék leírása kíséri, amelyet a szállító; néhány közülük jelölt DF, a vevő férhetnek hozzá az eladó dokumentációját.
Katalógus fotói a lehető legpontosabb, de nem biztosítja a tökéletes hasonlóságot a termék, különösen a szín.

árak

Az árak a katalógusban ára euróban van megadva, figyelembe véve az alkalmazandó HÉA-napján a sorrendben; Mindenesetre változás tükröződni fog az ár a termékek vagy szolgáltatások.
Brakstar tartalékok árváltozás bármikor, kivéve, hogy az árak a katalógusban napján a sorrendben kell alkalmazni csak a vevőnek.
Árak tartalmazzák (vagy kizárása) költsége rendelés-feldolgozás, a szállítás és a szállítás, ha zajlik a földrajzi területeken, az alábbi.

földrajzi terület

Értékesítés online termékek és szolgáltatások bemutatott ezen az oldalon található a vásárlók, akik tartózkodnak Franciaországban.

Controls

A vevő, aki azt akarja, hogy egy termék megvásárlására vagy szolgáltatás kell:
- Töltse ki az űrlapot az azonosítás, amely az összes a kért adatokat, vagy amely az ügyfél szám, ha van;
- Töltse ki az online megrendelőlapot, amely minden hivatkozást a termékek vagy szolgáltatások;
- Érvényesítése a megrendelés áttekintése után azt;
- Befizetés előírt;
- A megrendelést és fizetést.
Megerősítése érdekében maga után vonja a feltételek elfogadása az értékesítés, annak elismeréseként, amelyek a tökéletes tudás és lemondás a saját feltételei vásárlás vagy egyéb körülmények között.
Minden rögzített adatok és megerősített érvényes igazolást a tranzakciót. Megerősítés érdemes aláírása és elfogadása a tranzakciók.
Az eladó e-mailben visszaigazolást a felvétel sorrendjében.

visszahúzás

Vevők, nem szakmai egyének, hogy a türelmi időszak hét nappal a szülés után való, hogy vissza a terméket az eladó cserét vagy visszatérítést büntetés nélkül, kivéve a költségek vissza.
Returns kell elvégezni regisztrált a Brakstar 2 rue de Coulon 18.310 Graçay számított legfeljebb 7 napon megkapta a sorrendben.
A terméket vissza kell küldeni az ugyanolyan állapotban küldött az állam. Állapotának ellenőrzése a szerződés készült fényképeket üzembe raktáron.

Fizetési feltételek

Az ár fizetendő a sorrendben.
Kifizetéseket hitelkártyával; fognak megvalósítani a biztonságos PAYPAL vagy Payzen (Lyra Networks), hogy használja az SSL (Secure Socket Layer), hogy a továbbított információ titkosítva van a szoftver, és nem a harmadik fél olvasni közben tranzit a hálózaton.
A vevő számláját megterhelik, ha a rendelés elfogadja vagy szolgáltatásokat, és az összeget az árut vagy szolgáltatást nyújtó vagy letölthető.
Kérésére a vevő, akkor küldött egy papírt számlát mutatja áfa.

szállítások

A szállítás a megadott címre a sorrendben, csak a környéken elfogadott.
A kockázatokat a vásárlót terheli, amikor az áru elhagyta a telephelyén Brakstar esetén sérülés a szállítás során, panaszt kell tenni a szállító három napon belül a szállítás.
Szállítási idők ábra csak illusztráció; amennyiben az meghaladja a harminc napot a megrendelés, a szerződés megszűnik, és a vevő fizetett.
Ha a csomag vagy levél volt, hogy sérült, és a termék, akkor elengedhetetlen, hogy benyújtsák a kérelmet, és adja meg nekünk laposte utalvány egy cserét vagy visszatérítést.

garancia

Minden termék szállítása az eladó van a jogi biztosíték cikke által biztosított 1641 a Ptk.
Ha nem tartja be a termék, akkor vissza kell juttatni az eladó, aki cserét vagy visszatérítést.
Minden igényt, kérelmet cserét vagy visszatérítést kell benyújtani postai úton az alábbi címre: SARL Brakstar 2 rue de Coulon Graçay 18.310 követő harminc napon belül a szállítás.
A hiba ellenőrzés üzleti ügyfél, ez lesz kapható kereskedelmi készletek a múlt vagy a megfelelő.
Minden alaplap eladott kell telepíteni egy professzionális elektronikai. Nincs garancia érvényes abban az esetben, egy elektromos probléma az alaplap, ha az ügyfél nem egy informatikai cég, amely képes bemutatni bizonyítékokat (számla, igazolás), hogy a manipuláció történt egy professzionális elektronikai .

felelősség

Az eladó, a folyamat értékesítési online csak kötelezettsége; a felelősség nem tehető felelőssé eredő károkért az internet használata, mint az adatvesztés, hacker, vírusok, szünet szolgáltatás, vagy egyéb nem kívánt problémákat.

szellemi tulajdon

Minden eleme a helyén Brakstar és azok is maradnak a kizárólagos szellemi tulajdona Brakstar
Senki sem szabad reprodukálni, használata, repost, vagy használja bármilyen célból, akár részben, az elemek a helyszínre, olyan szoftverek, vizuális vagy hang.
Egyetlen kapcsolat vagy hivatkozás nélkül szigorúan tilos írásos hozzájárulása Brakstar

Személyes adatok

A törvény szerint a vonatkozó adatokat, fájlokat és szabadságainak január 6, 1978, az információkat tartalmazó nevét vásárlók köthető automatizált feldolgozása.
Brakstar Semmilyen esetben továbbítja az összegyűjtött információkat is üzleti partnerek.
Felhasználóknak joguk van hozzáférni és helyes rájuk vonatkozó adatok, a törvény szerint a január 6, 1978

Bejelentés - Proof

Brakstar archívum megrendelések és számlák egy megbízható és tartós, mint a másolatát összhangban cikke rendelkezéseinek 1348 a Ptk.
A nyilvántartások Brakstar figyelembe kell venni a felek által bizonyítéka kommunikáció, megrendelések, kifizetések és tranzakciók a felek között.

Vitarendezés

Ezek a feltételek az online értékesítés tárgyát francia jog.
Vitás esetben a joghatóság kap az illetékes bíróság a Bourges, annak ellenére, hogy több alperes vagy garancia.

Folytatás
  Gyorskeresés


  Vélemény

Stanley (6.02.2015) :

Eddig egyszer rendeltem tőlük, jó áron adták a terméket és időben ki is szállították.

Kornél (15.09.2015)

Az ügyfélszolgálatosok nagyon jó fejek és minden rendben megérkezett.

Attila (11.01.2015)

Köszönöm a gyors kiszolgálást!:-).

 
6 hónap garancia


Szállítási határidő: 3 nap
  Bevásárlókosár  
0 cikk